ELAZIĞ / KOVANCILAR - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

FATİH MAH. OĞUZHAN CAD. OKUL SOK.NO 15
Vizyon
Biz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olarak ;bilim ve teknolojinin farkında olan , değişime ve gelişime açık , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , değerlerini yaşayan ve yaşatan , hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden , yüksek moral değere sahip , dünyanın her yerine bilgi,beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamının sağlanmasında geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en önemli unsur olacak büyük ve güçlü Türkiye’nin gerçekleşmesi için;Vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip, Kendi kültürünü özümseyen,bireyler yetiştirmektir.
08:00- 12:00
DOĞAL GAZ